Strona Zamknięta
Egzamin niema ograniczenia czasu walki(ale to nieoznacza, że jeśli po 24 godzinach nieodpiszesz przegrywasz) .
Pierwsza osoba opisuje miejsce walki.
Wrazie gdybyście niemieli czasu prosze pisać do sędziego(Naruto) o przedłużenie walki(walke można przedłużyć tylko o tydzień)
Niech wygra lepszy.
Pole walki to arena(rozmiar 40 na 40 m) na której odbywał sie finał egzmainu na chunina więc niema sie gdzie schować.
Ars:Niemożesz pisać "robie coś" gdy wróg cie widzi.
Ostatnio edytowany przez Ars (2009-05-31 14:47:09)
Przyglądam sie tobie poczym skoczyłem w prawo rzucając w ciebie shuriken , gdy spadłem na ziemie zaczołem biegnąć prosto na ciebie
Ch:Full
Troche sie zdziwiłem i dobiłem twój shuriken shurikenem i gdy begłeś w moim kierunku usłyszałeś Katot: poczym duża smocza kula poleciała w twoim kierunku.
Ch:4.300
Zrobiłem unik poczym urzyłem na tobie tokken odleciałeś uderzając o mur otaczający arene.
Ch:b/z
Gdy unikłeś ataku uaktywniłem 1 ogon (Sokou)(3 do szybkości) i przytem jak urzyłeś tokken zadrapałem cie w lewe ramie i uderzyłem w mur ,wstając zaśmiałem sie Hihihi...To koniec Kakuz...Hahahah
Ch:b/z
Pomyślałem, że ci odbiło spojrzełem niepewnie na rane i nietracąc czasu urzyłem Katon Housenka no jutsu(Wiele kul ognia)(80).
Ch:4.930
Zrobiłem szybko kilka pieczęci i gdy kule wemnie uderzyłey zobazyłeś kawałek drewna, gdy stałem za tobą usłyszałeś coś(Chakra no Mesu(1.000 za ture 500)) poczym złapałem cie za lewą i prawą noge uszkadając twoje tkanki mięśniowe teraz niemożesz sie już szybko poruszać więc niemasz szans na ucieczke poczym dobiłem cie Katon Ryuuka no Jutsu(Smocza Kula Ognia)(700).
Ch:3.300
MhM.......Troce zdziwiony mówie Zwycięscą jest Sars