Strona Zamknięta
Egzamin niema ograniczenia czasu walki(ale to nieoznacza, że jeśli po 24 godzinach nieodpiszesz przegrywasz) .
Pierwsza osoba opisuje miejsce walki.
Wrazie gdybyście niemieli czasu prosze pisać do sędziego(Naruto) o przedłużenie walki(walke można przedłużyć tylko o tydzień)
Niech wygra lepszy.
Gość
miejsce walki to tam gdzie grupa Shikamaru goniła sasuke i tych gości dżwięku (chodzi mi o ten las)
Gość
schowałem się za drzewem i coś robię
Ja także schowałem sie za drzewem i coś zrobiłem.
Ch:4.000
Gość
wyskoczyłem na ciebie (dzięki Byakugan mogłem cię znaleźć) włączyłem jeden ogon (+ 3 punkty do szybkości) i zaatakowałem cię kataną
pchla112 napisał:
wyskoczyłem na ciebie (dzięki Byakugan mogłem cię znaleźć) włączyłem jeden ogon (+ 3 punkty do szybkości) i zaatakowałem cię kataną
Mianowicie kiedy właczyłeś Byakugan, wtedy gdy coś robiłeś?Ani w tantym ani w tym poście nienapisałeś chakry którą powinieneś zurzyć na uaktynienie Byakugan.
Czy kiedy?
Na chwile obecną zamykam walke do czasu rozwiązania sprawy.
Jeśli niemasz na to usprawiedliwienia Przegrywasz Walkowerem(Ale i tak masz zapewnioną range Chunina)
czekam na odpowiedź jak najszybszą.
Ostatnio edytowany przez Naruto (2009-06-03 19:29:46)
Gość
skoro niema jakiejś tam lepszej rangi za 1 miejsce może być walkower
Gość
i jeszcze jedno nigdzie nie ma napisane że Byakugan zabiera chakre
pchla112 napisał:
i jeszcze jedno nigdzie nie ma napisane że Byakugan zabiera chakre
A to to co :
Ars napisał:
Aktywacja tego KG kosztuje 4 000 chakry(Bez względu na poziom)
Utrzymywanie go w każdej turze kosztuje 500 chakry
Bez względu na poziom zabiera 4.000 za aktywacje i 500 za utrzymanie a więc poprzednie walki tęz powinieneś przegrać lecz było mineło niemożna tego cofnąć